BambooXLZakelijk

BambooXSParticulier

bamboevloeren.eu
Installatie & Onderhoud

Installatie & Onderhoud


Installatie & Onderhoud

Kunt u de bamboe vloer zelf leggen of is dat uitsluitend voor de professional weggelegd? Een vraag die ons meermalen wordt gesteld. Het antwoord is eenvoudig. Sommige bamboe vloeren lenen zich ervoor om zelf gelegd te worden, andere vloeren zijn iets ambachtelijker van aard en raden wij aan om door een professionele leger te laten verzorgen. Wij helpen u graag met uw keuze.

Het in elkaar klikken door een kliksysteem of het verlijmen van de delen zijn de 2 gebruikte vormen om parket te leggen in een ruimte. Het verlijmen kan zowel in de mes en groef, (zogeheten zwevende vloeren), als aan de onderkant van de bamboe vloerdelen (vaste vloeren). Bent u handig en vindt u het leuk om uw eigen ‘woning project’ vorm te geven. dan krijgt u bij ons de ’tips and tricks’ zodat u straks trots kunt zijn op het resultaat. Ziet u er aan de andere kant tegenop om alles overhoop te halen en de vloer zelf te leggen… geen probleem, onze leggers nemen het graag van u vakkundig over.

Iets wat mooi is kan mooi blijven maar dat kunnen wij niet alleen. Bamboe vergt niet veel onderhoud maar is niet onderhoudsvrij. Onderhoud van de bamboe vloer is wenselijk om langer een mooi resultaat te kunnen garanderen. De vloer stofzuigen (met parketborstel), afstoffen en zand en vuil wegnemen zorgt voor minder krassen op de vloer. Ook raden wij aan als regulier onderhoud de vloer met een licht vochtige dweil af te nemen. Met name bij olievloeren kan vuil in het bamboe intrekken. Een lak is als eerste filmlaag een eerste bescherming. Een lakvloer oogt minder snel vervuild dan een geoliede vloer.

Polishes, reinigers, cleaners allemaal onderhoudsmiddelen met 1 doel het langer mooi houden van de vloer. U hoeft niet wekelijks op uw knieën te duiken om een bamboe vloer te schrobben maar afhankelijk van de ruimte waar de vloer ligt, samenstelling gezin, wel of geen huisdieren, is enige aandacht vereist.

installatie, bixbi bamboe, bamboevloer, bamboe klik,